Charisma-management.nl is verhuisd.
De nieuwe website is CharismaGids.nl

Ga naar CharismaGids.nl

Uw kleding, de basis voor uw charisma

Maak van innerlijke kracht, uiterlijke expressie. Leer met uw kleding en accessoires uw authenticiteit, aantrekkelijkheid en geloofwaardigheid vergroten. Ontwikkel uw eigen ‘Charismatische’ kledingstijl!

Uw kleding en accessoires spelen een prominente rol in uw dagelijks leven. Zij bepalen in sterke mate het beeld dat u neerzet en hoe u en uw boodschap bij de ander overkomen. Zij zijn medebepalend voor hoe u zich voelt en beïnvloeden uw lichaamshouding en beweging.

  • Wilt u bewust invloed uitoefenen op het beeld dat u neerzet?
  • Uw impact optimaal managen?
  • Los van mode en trends die kleding kiezen die bij u past?
  • De mogelijkheden van uw garderobe ontdekken?
  • Uzelf karaktervol, aantrekkelijk en overtuigend profileren?
  • Beeld, persoonlijkheid en boodschap elkaar laten versterken?

Met mijn beproefde Recht-Rond Formule leert u op een snelle en systematische wijze zien en ontdekken wat de diverse vormgevingsaspecten in kleding en accessoires met uw uiterlijk, innerlijk en boodschap doen. De formule en constructieve aanpak zorgen zowel voor resultaat als plezier tijdens de gezamenlijke ontdekkingstocht.

Saskia de Bel“Als je vormen en materialen kiest die bij je passen, dan staat er een ander persoon. Je gaat je anders voelen, omdat je ziet wat het effect is en ook omdat je merkt dat dit effect bij anderen overkomt. Lida heeft mij geholpen om mezelf zichtbaar te maken. Vanbuiten en daardoor ook vanbinnen.”

Saskia de Bel, Psycholoog voor werk en welzijn

Training: Charismatische kledingstijl

Kijken, vergelijken, zien, ervaren en ontdekken. Het zijn de pijlers van de training. U ontdekt hoe u zélf het beeld en de boodschap bepaalt en effectief invloed uitoefent op beeldvorming en perceptie.

Het succesvol ontwikkelen van uw Charismatische kledingstijl bestaat uit twee bouwstenen:

  • De Profielanalyse
  • De Garderobe review

Profielanalyse

Met de Profielanalyse verscherpt u uw blik. U leert bewust en objectief naar uzelf en kleding kijken. U krijgt inzicht in uw uiterlijke karakteristieken, zoals gezichtscompositie en botstructuur, en kledingkenmerken als materiaal en dessin. U ziet, ontdekt en ervaart welke vormgevingsaspecten in kleding en accessoires kenmerkend voor u zijn en uw authenticiteit, aantrekkelijkheid en geloofwaardigheid vergroten. U ontvangt gedegen en onderbouwd advies, waar u uw leven lang plezier van heeft en zowel zakelijk als privé de vruchten van plukt!

Irna Zwiers“Het was me een waar genoegen Lida te ontmoeten, van haar te leren en met hernieuwde blik naar mezelf te kijken!”

Irna Zwiers, Directeur CHIZ

Garderobe review

De resultaten van de Profielanalyse koppelen we terug naar uw garderobe. Met de Garderobe review verbreedt en verdiept u uw kennis en inzicht in charismatische zelfprofilering. Kledingstukken die niet voldoen aan uw eigen unieke stijl leert u met eenvoudige tips en tricks aanpassen. U leert accenten leggen en aandachtsgebieden verleggen. Het gaat er niet alleen om wat u draagt, maar ook om hoe u het draagt en waarmee u het combineert. Samen leggen we de basis voor een uitgekiende garderobe.

Kledingstukken en accessoires van verschillende oorsprong tot een harmonieus en interessant geheel samenstellen, vereist inzicht. Met vernieuwd inzicht kunt u oorspronkelijke en ‘ongewone’ combinaties laten ontstaan. Uw garderobe biedt zoveel meer mogelijkheden, dan de vaste combinaties die u gewend bent te dragen. U leert ijzersterke combinaties creëren en zien en ontdekken welke indruk u met de diverse outfits maakt.

Voor uw efficiëntie leggen we de diverse kledingcombinaties op foto vast. Hiermee maakt u makkelijk en snel uw keuze, afgestemd op gelegenheid, doel en doelgroep. Daarbij leert u hoe u op eenvoudige wijze een specifieke outfit aan wisselende situaties aanpast, zodat u ook gedurende de dag de door u gewenste indruk maakt.

Tevens maken we een overzicht van de items, waarmee u uw garderobe efficiënt uitbreidt. Dit geldt voor zowel zakelijke- als vrijetijdskleding, zodat uw persoonlijk charisma in alle situaties zichtbaar is.

Willem de Wit“Lida, ik wil je nog eens heel hartelijk danken voor de geweldig goede adviezen die je hebt gegeven. Ik vind het hartstikke leuk om m’n nieuwe combinaties te gaan dragen. Gisteren heb ik de eerste uitgeprobeerd. Ik merkte meteen de evenwichtigheid en de kracht ervan. SUPER!”

Willem de Wit, Directeur Mobilé

Versterk ook met uw uiterlijk uw innerlijk, laat zien wie u bent en waar u voor staat. Dit vertaalt zich zakelijk en privé in betere resultaten! Neem vrijblijvend contact op en bespreek uw wensen en doelen.

Naar contactpagina

Halfjaarlijkse update

Een sterke persoonlijke presentatie verdient constante aandacht. Uw persoonlijkheid ontwikkelt zich, doelen veranderen en uw garderobe groeit. Met de update integreert u uw nieuwe aankopen succesvol in uw garderobe en leefstijl. Uw outfits blijven zo continu u en uw boodschap versterken.

Een eigen stijl bouw je op. Naarmate u zich meer bewust wordt hoe kleren u staan, neemt vaak ook de belangstelling voor verschillende kledingstijlen toe. Het groeien van uw garderobe wordt zo een proces dat leidt tot een persoonlijke collectie en authentieke combinaties.

Met de update bent u permanent verzekerd van een charismatische profilering. Beeld, persoonlijkheid en boodschap blijven elkaar versterken!

Naar contactpagina