Charisma-management.nl is verhuisd.
De nieuwe website is CharismaGids.nl

Ga naar CharismaGids.nl

Plan van Aanpak

Wilt u weten wat ik voor u of voor uw organisatie kan betekenen?
Maak een afspraak voor het maken van een Plan van Aanpak.

Voor u

Wilt u gericht op een specifieke situatie werken aan uw persoonlijke presentatie? Uw boodschap beter over het voetlicht brengen? Of inzicht krijgen waarom de perceptie die men van u heeft, niet overeenstemt met wie u bent en wilt zijn? Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen, aandachtspunten en centrale thema voor het versterken van uw visuele overtuigingskracht en het vergroten van uw charisma.

Samen stellen we een programma op maat vast, dat naadloos aansluit aan uw persoonlijke leerbehoefte. Met de focus op uw expliciete doel, leert u weloverwogen en effectief invloed uitoefenen op het beeld dat u neerzet. Er komt een stevige consistentie tussen het beeld dat u neerzet, uw persoonlijkheid en uw boodschap. Deze gaan elkaar versterken.

Naar één-op-één aanbod

Dirk Stellingwerf“Ik had op korte termijn een aantal belangrijke presentaties en vroeg Lida voor advies over m’n uitstraling. Het resultaat was verbluffend en wierp zeker vruchten af.”

Dirk Stellingwerf, Int. Accountmanager, Schaap Holland B.V.

Plan van Aanpak maken met Lida van Doorn

Voor u en uw organisatie

Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we de wensen van u en uw organisatie op het gebied van persoonlijke profilering, bedrijfsidentiteit, imago en/of verandering. Gericht op uw specifieke doel, doelgroep en situatie bied ik u een overzicht van de mogelijkheden. Daarbij krijgt u inzicht in mijn werkwijze en aanpak.

Naar groepsaanbod