Charisma-management.nl is verhuisd.
De nieuwe website is CharismaGids.nl

Ga naar CharismaGids.nl

Online training: CharismaGids.nl

Wilt u online een interactieve training volgen in het ontwikkelen van uw eigen Charismatische kledingstijl? Kies dan voor de training ‘Het Fundament van Charisma’ op CharismaGids.nl.

Online Charisma training bij CharismaGids.nl

Aan de hand van videocolleges en daaraan gerelateerde opdrachten leert u zien, ervaren en ontdekken welke kleding uw authenticiteit, aantrekkelijkheid en geloofwaardigheid versterkt. De training geeft u de regie over uw uitstraling, vergroot zelfvertrouwen en voorkomt keuzestress. Het wordt makkelijk uit het grote kledingaanbod zelfbewuste keuzes te maken.

Loes Flendrie“Ik hoopte door deze cursus te leren met een ‘nieuwe’ blik naar mijn uiterlijk te kijken. En mijn strenge uitstraling (af en toe) om te zetten in een iets zachtere, want dat is een kantje van mij, dat in het verleden te weinig aandacht heeft gehad. Dat is gelukt. Lida, ik wil je bedanken voor deze geweldige cursus, die me zo heel anders heeft laten kijken. Ik merk, dat ik nu al rekening houd met de nieuwe ‘weetjes’. Met betrekkelijk kleine veranderingen zorg ik nu al voor een look, die meer ‘mij’ is. Mijn kledingkeuze voor de toekomst zal dankzij jou een veel bewustere zijn.”

Loes Flendrie

Volg de charisma training onlineAan deze training zijn twee waardevolle elementen gekoppeld, de CharismaGids en de KledingChecker, die altijd via uw mobiel bereikbaar zijn. De CharismaGids is een persoonlijk naslagwerk. Het geeft u een stevig houvast bij het kiezen van kleding die u versterkt. De Kledingchecker is een handig hulpmiddel dat in percentages laat zien hoe goed een kledingstuk bij u past. Met de gepersonaliseerde Checker controleert u snel en eenvoudig of een kledingstuk uw charisma vergroot.

De gratis minicursus ‘Kleding: je instrument of je valkuil’ is te volgen via CharismaGids.nl

.