Charisma-management.nl is verhuisd.
De nieuwe website is CharismaGids.nl

Ga naar CharismaGids.nl

Mijn vorige boek Overtuigen door uitstraling

Overtuigen door uitstraling – Een visuele ontdekkingstocht naar jezelf  heb ik geschreven voor iedereen die met de buitenkant het innerlijk wil versterken en overtuigend en charismatisch wil overkomen. Het is gebaseerd op mijn Recht-Rond Formule. Dit gedetailleerde boek staat boordevol informatie en tips en biedt handvatten voor succesvolle persoonlijke communicatie.

Ondersteund door praktijkvoorbeelden uit bedrijfsleven en politiek, ontdekt u hoe u bewust invloed uitoefent op het beeld dat u neerzet. U leert met uw kleding, houding en beweging uw persoonlijkheid onderstrepen en beeld en boodschap met elkaar in evenwicht brengen.
Overtuigen door uitstraling

Overtuigen door uitstraling is uitverkocht. Werk aan je charisma is de nieuwe versie van dit boek met extra thema’s als duurzaamheid, personal branding en social media. Lees meer over mijn nieuwe boek.

Lezersreacties

“Een supergoed en praktisch overzicht, geschreven door een absolute expert op haar gebied. Het heeft mij een hele nieuwe kijk op uiterlijk in de brede zin van het woord gegeven en wat de rol daarvan is in ons dagelijks leven. Inspirerend, boeiend en een echte aanrader voor diegenen die meer uit zichzelf willen halen op zowel persoonlijk als zakelijk gebied.”

Charlotte Thomassen – Psycholoog

“Overtuigen door uitstraling heb ik met veel plezier gelezen. Het steekt met kop en schouders uit boven andere publicaties op dit terrein!”

Anita van Vlerken – Directeur Associatie voor Coaching

“…Dat charisma en uitstraling van groot belang zijn in de communicatie wordt in haar boek met vele voorbeelden aangetoond. Door op je uitstraling te letten doe je meer recht aan de inhoud… ” Bekijk het artikel

CDA-Bestuursforum

“…Bepaal zelf welk beeld je neerzet, is de boodschap. Laat het uiterlijk het innerlijk versterken en vice versa…” Bekijk het artikel

Business Nationaal
Meer boekrecensies vindt u op de pagina In de media