Charisma-management.nl is verhuisd.
De nieuwe website is CharismaGids.nl

Ga naar CharismaGids.nl

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

De hieronder weergegeven gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op de website van Lida van Doorn. Door gebruik te maken van deze website, stemt u in met deze voorwaarden.

Verantwoordelijkheid

Deze website bevat informatie afkomstig van Lida van Doorn. Ondanks de grote zorgvuldigheid en nauwkeurigheid bij het samenstellen en publiceren van het materiaal, kan de informatie incorrect en/of incompleet zijn. In geen enkel geval is Lida van Doorn aansprakelijk voor schade ontstaan uit het directe of indirecte gebruik van de informatie van deze website. Tevens behoudt Lida van Doorn te allen tijde het recht om zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen in alle informatie die op deze website getoond wordt, aan te brengen.

E-mailgebruik

Voor Lida van Doorn staat uw privacy voorop. Vertrouwen, vertrouwelijkheid en wederzijds respect vormen ook de basis voor haar werkzaamheden. Elke e-mail die binnenkomt bij Lida van Doorn wordt dan ook vertrouwelijk behandeld. Het is echter niet uit te sluiten dat e-mail door derden ingezien wordt. Lida van Doorn kan in geen enkel geval hiervoor aansprakelijk worden gesteld. De naam-, adres- en telefoonnummergegevens die worden opgegeven voor de beantwoording van uw e-mail, zullen voor dit doel door Lida van Doorn worden gebruikt. Tevens gebruiken we uw gegevens om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen. Uw gegevens worden niet ter beschikking aan derden gesteld.

Link naar website derden

Deze website kan een link aangeven naar een of meerdere websites die door andere partijen dan Lida van Doorn worden geëxploiteerd. Een dergelijke link wordt uitsluitend voor het gebruikersgemak verstrekt. Lida van Doorn heeft geen zeggenschap over deze websites, en kan daardoor niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud ervan.

Copyright

Al het materiaal dat getoond wordt op deze website is eigendom van Lida van Doorn en is beschermd door copyright, handelsmerk en andere intellectuele rechten. Het materiaal mag niet worden gereproduceerd, verspreid, verkocht of gepubliceerd zonder dat daarvoor schriftelijke goedkeuring is verkregen door Lida van Doorn. Voor meer informatie over het gebruik van het materiaal, kunt u contact opnemen met haar.

Functioneren van de site

Het kan zijn dat om wat voor reden dan ook (bijvoorbeeld een technische storing of een menselijke fout) de site tijdelijk niet functioneert. Lida van Doorn vraagt uw begrip hiervoor en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enkele schade als gevolg hiervan.

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. Google Analytics maakt gebruik van ‘cookies’ om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal Uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt.